Main Page Sitemap

Kollektivtrafik göteborg pensionär

Det är ditt ansvar att kontrollera priserna innan du stiger in i bilen, och det kan du göra på de gula dekaler som oftast sitter på bakdörrarnas rutor. Utöver de 25 kronor du betalar görs en reservering på


Read more

Köpa sl kort stockholm central

Biljetten kostar 120 kr och gäller i två timmar från köptillfället och kan användas en gång. Spara pengar med allt inkluderat i ett kort samtidigt som du får en guidebok på köpet. Och sånt du måste lämna hemma.


Read more

Intensivkurs körkort göteborg flashback

Åtvidabergs Trafikskola o Valö webbplats. Den passar dig som har svårt att få tiden att räcka till. För varje intensivkurs presenteras information om upplägg, målgrupp, pris, startdatum och självklart vad intensivkursen innehåller. Trafikskolan med eleven i centrum, vår


Read more

Död man funnen i göteborg


död man funnen i göteborg

Han var död när vi anlände, säger Åke Pettersson, jourkommissarie vid polisens utredningsjour i Göteborg. Polisen fick larmet vid.15 på tisdagen då några förbipasserande personer hittat mannen utomhus i närheten av ett vattentorn. Det faktum att en man hittas utomhus död gör att vi måste utreda ifall det kan ha begåtts brott.

död man funnen i göteborg

Därför kan inte polisen barroth switch yxa säga vad mordet kan handla. Ett stort område är avspärrat. Insatsen på platsen är avbruten. Under natten mot onsdag kan polisen fortfarande inte säga varför eller hur man har avlidit, utan uppger att det är oklara omständigheter. Men trots omfattande spaning under natten och en genomförd teknisk undersökning har man alltså inte lyckats ringa in gärningsmannen eller gärningsmännen. Polisen utesluter inte att brott har begåtts, men har ingen misstänkt. Då brott inte kan uteslutas har en förundersökning med rubriceringen mord inletts.


Sitemap