Main Page Sitemap

Scandic europa göteborg kontakt

Erstaunlich wenig hellhörig, das kennen wir von anderen Hotels anders. Ein kostenfreier Wasserkocher (inkl. Fahrstuhl, restaurants (Anzahl) 2, hotelbar, kinderspielplatz, hallenbad. 15 /Nacht für den weit enrfernten Garagenplatz ist happig. But it is done gently and with style.


Read more

Mellanöstern restaurang västerås

Det är ett jättefint läge, säger han och tittar ut över vattnet. Sedan en tid tillbaka har restaurangen smygöppnat på kvällarna. Vi serverar medelhavs- mellanöstern-inspirerade grillrätter med både välkända samt lite mer exotiska tillbehör. Vi har en


Read more

Köpa hus boracay

Jeepney: Förlängda jeepar som kör på bestämda rutter (det började med att man byggde om amerikanska jeepar som blev kvar efter andra världskriget). Att göra i Bohol: Det vanliga i Filippinerna dyka, snorkla (priserna är samma som


Read more

Gränby uppsala skjutning


gränby uppsala skjutning

personer som har lämnat platsen till fots. En man i 20-årsåldern har förts till Akademiska Sjukhuset sedan han blivit skjuten i foten av okända gärningsmän. 21:24 15-åring misstänkt för mordbrand, en brand utbröt i UTK-hallen i Gränby i Uppsala på fredagskvällen. Den senaste skjutningen i Gränby/Löten har, likt tidigare skjutningar, lett till att fler ungdomar vill ta sig ur den kriminella bana de hamnat. 02:06 45-åring rånad i Gränby, strax efter klockan ett natten mot måndag blev en 45-årig man rånad av tre okända gärningsmän i Gränby.

Gränby uppsala skjutning
gränby uppsala skjutninggränby uppsala skjutning

Den första händelsen är om att polisen fick in larm om att skott hade avlossats.
En man i 20-årsåldern har under lördagskvällen blivit skjuten.
Gränby, enligt uppgifter ska tio polispatruller jaga flera gärningsmän för händelsen.
Frias efter skjutning mot lägenhet i, gränby torsdag den 22 november 14:49.
Den var i mitten av augusti tidigare i år som fyra personer greps, misstänkta för inblandning i en skottlossning mot en lägenhet.

Arbetet med att "säkra" brottsplatsen pågår och dörrknackning genomförs för att söka efter vittnesuppgifter till händelsen. Totalt fyra personer, två i 20-årsåldern och två i 30-årsåldern, har gripits efter skottlossningen och är nu misstänka för mordförsök och grovt vapenbrott. Den första händelsen är om att polisen fick in larm om att skott hade avlossats i Gränby/Heidenstam. Har Sverige blivit allt säkrare och tryggare som vissa kändisar och även politiker hävdade för något år sen? Polisen är angelägna om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser skriver man på sin hemsida. Flera personer har gripits, och de är nu misstänka för mordförsök och grovt vapenbrott. Johan Sohlberg säger då: Det finns ingen gripen, så mycket kan jag säga.

Så nu ställer jag frågan rakt ut här i gruppen och på nätet. Polisen vill inte gå närmare in på hur pass svåra skador mannen har eller hur många skott han träffades. Om nästa händelse har något samband med den första än att skjutningen inträffade i samma stad och i samma område låter jag vara osagt, men det visar ändå på att Sverige inte är så säkert som vissa vill påstå.


Sitemap