Main Page Sitemap

Örebro uni

There are plenty of cafes around the university where students can get a fika coffee and cake with friends or as a study break. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.


Read more

Akutpsyk helsingborg

Visa Tyck till om sidan, här kan du lämna synpunkter på sidan. För frågor om ditt besök eller tidsbokning kontakta din mottagning via telefon eller 1177 Vårdguidens e-tjänster. Vi tar emot barn och ungdomar från hela Skåne. Tillförordnad


Read more

Flyg göteborg Köln

Sök och boka hotell i Göteborg. Enkelt som 1,2,3, välj de billigaste och snabbaste rutterna från över 800 officiella partners. Jämför hotellpriser och boka ditt boende direkt online! IFK Göteborgs officiella Twitterkonto där du får senaste nytt om


Read more

Spårvagnsolycka göteborg 1992 döda


spårvagnsolycka göteborg 1992 döda

- och lungräddning på en skadad person lyfter huvudet och ser Peo Wenander rakt in i ögonen. "Jag pratade för mig själv det är en spårvagn som skenat ner för Aschebergsgatan när en backning av vagnen gått fel. På vägen ner ser Peo Wenander den svarta rökpelaren som stiger mot skyn längre fram, och berättar hur han ser en krockad bil stå vid en korsning på vägen ner. En säkring slås ut och spårvagnens motor går inte att starta.

spårvagnsolycka göteborg 1992 döda

Det är också 13 människors sista morgon i livet. Då var det inte så farligt. Efter en kort stund började det ryka från spårvagnen. För hon skulle ha behövt krishjälp. Det var min egen krishantering, tror jag. Det blixtrade till lite under vagnen men den stannade inte efter 20 meter som det var tänkt. Den studsade upp och hamnade på taket. Jag glömmer aldrig blicken från en av ambulanskillarna som jobbade med att rädda en människa. Det var som vilken dag som helst. I dag hade det ju varit helt annorlunda. Men i dag bor hon, Reino och deras respektive barn på en stor hästgård utanför Varberg. Efter en stund kördes hon till sin sista minuten resor till barcelona från göteborg polisstation.?Där hittade en kollega mig storgråtande i omklädningsrummet.

spårvagnsolycka göteborg 1992 döda

Marcus persson göteborg non stop
Keiko göteborg


Sitemap